ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ

Οι μικροί μας φίλοι τρελαίνονται για βεγγαλικά και πυροτεχνήματα! Γιατί να μην προγραμματίσετε μια έκπληξη για το πάρτι τους; Δοκιμάστε πυροτεχνήματα για παιδικό πάρτι! Η εμπειρία μας δείχνει πως τα πυροτεχνήματα στα παιδικά πάρτι είναι ανάρπαστα. Τόσοι οι μικροί όσο και οι μεγάλοι κατενθουσιάζονται με αυτή την απλή προσθήκη. Δε χρειάζεται να προτιμήσετε τα επαγγελματικά πυροτεχνήματα. Ανακαλύψτε τα πακέτα με εναέρια πυροτεχνήματα ή παιδικά πυροτεχνήματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνοι σας. Φυσικά, η χρήση γίνεται αποκλειστικά από ενήλικες, και πάντα μακριά από εύφλεκτα υλικά και ζώα. Τα παιδιά πρέπει να βρίσκονται σε απόσταση ασφαλείας όταν πραγματοποιείτε ρίψεις πυροτεχνημάτων. Πάντα να διαβάζετε τις οδηγίες χρήσης των πυροτεχνημάτων και να τα απορρίπτετε αμέσως αν δε λειτουργούν σωστά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
1,50 €
Μεγάλο σιντριβάνι τούρτας διάρκειας 1 λεπτού! Ασημένιες σπίθες για τον γάμο σας ή το πάρτυ σας. Ένα εφέ για να τονίσετε διακριτικά οποιαδήποτε στιγμή θέλετε
60,00 € 70,00 €
Πακέτο εναέριων πυροτεχνημάτων Victorious Lotus 49 βολών! Με διαφορά τα θεαματικότερα και ασφαλέστερα πυροτεχνήματα για ιδιώτες στην αγορά.

Μενού

Share

Για να φτιάξεις τις δικές σου wishlists και να αποθηκεύεις τα αγαπημένα σου προϊόντα δημιούργησε λογαριασμό!

Είσοδος