ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ

Απογειώστε την πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας με πυροτεχνήματα γάμου που θα ενθουσιάσουν όλους σας τους καλεσμένους. Είναι κοινή πρακτική πλέον στις δεξιώσεις του γάμου να χρησιμοποιούνται εντυπωσιακά πυροτεχνήματα κάθε είδους. Από sparklers και συντριβάνια, μέχρι βεγγαλικά. Ιδιαίτερα δημοφιλή είναι και τα πυροτεχνήματα καπνού στα χρώματα της επιλογής σας, αλλά και τα κομφετί! Πρωτοτυπήστε οργανώνοντας ένα φαντασμαγορικό σόου πυροτεχνημάτων γάμου που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη δική σας μνήμη, αλλά και των καλεσμένων σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε το πλάνο πυροτεχνημάτων γάμου που σας ταιριάζει, πάντα με υψηλή ασφάλεια αλλά και ποιότητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
90,00 €
Πακέτο εναέριων πυροτεχνημάτων Premium Silver Crown 36 βολών! Με διαφορά τα θεαματικότερα και ασφαλέστερα πυροτεχνήματα για ιδιώτες στην αγορά.
90,00 €
Πακέτο εναέριων πυροτεχνημάτων Premium Crackling Mums 36 βολών! Με διαφορά τα θεαματικότερα και ασφαλέστερα πυροτεχνήματα για ιδιώτες στην αγορά.
90,00 €
Πακέτο εναέριων πυροτεχνημάτων Premium Blue Peony 36 βολών! Με διαφορά τα θεαματικότερα και ασφαλέστερα πυροτεχνήματα για ιδιώτες στην αγορά.

Μενού

Share

Για να φτιάξεις τις δικές σου wishlists και να αποθηκεύεις τα αγαπημένα σου προϊόντα δημιούργησε λογαριασμό!

Είσοδος